Home

Završne aktivnosti i još nagrada za srpske nastavnike!

| On: jun 06 2014

Na kraju smo pilot-faze primene ODS-a u školama. Potrebno je da „izmerimo“ pomake koje je ODS projekat napravio i pripremimo aktivnosti za sledeću školsku godinu kada se očekuje puna primena ODS-inovacionig modela i ODS portala u praksi.

Da bi uprava projekta imala merljive rezultate rada u proteklom periodu, molimo vas da ponovo popunite upitnik „Elektronske zrelosti“ dostupan na serbia.e-mature.ea.gr

Ovo popunjavaju samo nosioci promena u školama koji su to radili u postupku prijavljivanja škole na projekat, Potrebno je da se pirjavite pod istim nalogom. U upitniku su zabeleženi vaši prethodni odgovori. Potrebno je da najpre snimite na svoj računar prethodne odgovore kako bi ih uporedili sa novim rezultatima.

Preporučujemo vam da pogledate radove prijavljene za ODS-takmičenje. Među pedestak radova sigurno ćete pronaći neke koji će vas inpirisati da kreirate obrazovne scenarije – interdisciplinarne ili iz sopstvenog predmeta. ods-contests.eu/get-involved/vote-for-the-winners

Ako ste učesnik, ne zaboravite da glasate, glasanje traje do 10. juna!

I završna „poslastica“ za ovu školsku godinu je…

Odluka „Intrasofta“ da finansira školarinu za letnju školu u Atini ovog leta za 30 nastavnika iz ODS-škola širom Evrope. Kao najbrojnijoj zajednici u ODS-u dodeljene su nam tri školarine.

Priključite se večerašnjem vebinaru kako bi saznali uslove, prijavili se i  stekli pravo da sa nastavnicima iz cele Evrope besplatno učestvujete u letnjoj školi u Atini ods.ea.gr od 13. do 17. jula 2014.

 Ova mogućnost dostupna je samo nastavnicima koji rade u školama koje su se do sada priključile ODS-projektu!

 

 

 

comment closed