Home

Radionice za učesnike ODS-a

| On: jan 23 2014

vebinari

 

Nakon uvodnih aktivnosti, koje su sprovedene tokom jeseni, od januara do maja nastavnici pilot-škola imaće mogućnost da sarađuju na  portalu projekta u raznovrsnim aktivnostima. U tu svrhu povremeno će biti organizovane radionice, predavanja, obuke.

U sredu, 29. januara od 20h do 21h održaće se prva od dve onlajn radionice sa nosiocima promena u školama na temu: Kako se nositi sa promenama i otporom prema njima?

Za sve kolege koji nisu ranije imali priliku da rade sa servisom Bigmarker biće organizovana tehnička proba u utorak  28. januara od 20h do 21h.

U subotu 1. februara od 10h do 12h održaće se radionica za sve zainteresovane nastavnike iz pilot-škola. Radionica će se odvijati u prostorijama Metorpoliten univerziteta, ali i putem interneta, za kolege koji nisu u mogućnosti da u subotu doputuju u Beograd.

Svi vebinari organzovani u okviru srpske ODS – zajednice pdvijaće se na Bigmarker – zajednici Open Discovery Space – Serbia

Nosioci promena i drugi nastavnici iz pilot škola, moći če da se informišu putem zajednice na portalu, a blagovremeno će dobiti i detaljno uputstvo za pristupanje vebinaru.

 

 

1 komentar

  1. Hamdo kaže:

    Tema radionice je zanimqiva i imam u planu je onlajn posetit u subotu.