Home

Serija vebinara „Upotreba Digiš-Mudla“

| On: feb 24 2014

digismU sredu 26.2.2014. na BigMarker ODS zajednici održaće se prvi vebinar namenjen ODS-nastavnicima koji žele da nauče rad sa sistemom za elektornsko učenje Mudl (Moodle).
Obuka će biti prilagođena potpunim početnicima u primeni Mudla, a odvijaće se kroz tri vebinara i „domaće zadatke“ u međuvremenu. Datumi vebinara su 26. februar, 12. i 26. mart, svaki put od 20:30 do 22:00.

Vebinar se odvija na adresi https://www.bigmarker.com/open_discovery_space___serbia/room6

Pre vebinara potrebno je da:
1. bar jedan dan ranije otvorite nalog na sistemu http://digis.edu.rs slanjem imejla na adresu office@digis.edu.rs sa naslovom „ODS-nastavnik“,

2. rezervišete učešće u vebinaru tako što se učlanite u zajednicu https://www.bigmarker.com/communities/open_discovery_space___serbia i tamo se prijavite za učešće u vebinaru „Upotreba Digiš-Mudla 1

2 komentara

 1. Snezana Markovic kaže:

  Dodatno obaveštenje:
  Kako je jedan broj nastavnika imao problem u vezi sa davanjem privilegija za kreiranje kursa na sajtu „Digiš“, molimo vas da uradite sledeće:
  Ukoliko još niste otvorili nalog na Digišu, molimo vas da to učinite putem linka http://digis.edu.rs/login/signup.php
  Ukoliko niste dobili potvrdu registracije, proverite „neželjenu poštu“ (junk, spam).
  Kada se prijavite na sistem, idite na „Moj profil“ zatim ćete sa leve strane pronaći link „Uređivanje profila“ i tamo „dopunite“ svoje prezime prefiksom „ODS“, na primer ovako:
  ODS Marković
  čak i ako niste nastavnik iz ODS-škole ali želite da učestvujete u našem vebinaru.
  Na taj način ćemo moći, ukoliko vaš mejl na office@digis.edu.rs iz nekog razloga ne stigne na vreme, moći lako da vam damo ulogu uz pomoć koje ćete moći nesmetano da izvršavate zadatke tokom našeg vebinara i kasnije tokom obuke i korišćenja Digiša.

 2. Snezana Markovic kaže:

  Prvi vebinar je održan uz mnoštvo tehničkih problema, pa je ponovljen sutradan. Snimak ponovljenog vebinara dostupan je na:
  https://www.bigmarker.com/open_discovery_space___serbia/room8